A nyaralásra is a legszebb táskámat vittem

Minden nyaralást imádok. Hiszen ilyenkor kiszakadhatod a hétköznapi rohanásból és megpihenhetek egy kicsit. Az ilyen alkalmakra a márkás női táskák egyikét mindig viszem magammal. Nem azért, hogy felvágjak velük, hanem ha elegánsabb helyre megyünk, akkor mégis csak jobban néz ki egy ilyen táska. Persze ha nem vinném, akkor sem adódna semmi gond, de ha már megtehetem, akkor ez már tényleg nem jár nagy fáradtsággal.

Mostanában minden táskámat egy helyről szoktam venni: Anna Táska. A weboldalukon nagyon sok termék megtalálható. Különféle táskák és egyéb kiegészítők, mint például övek és pénztárcák. A teljesség kedvéért itt vannak a termékkategóriák: olasz táskák, oldaltáska, testtáska, kézitáska, hátitáska, válltáska, neszesszer, övtáska, övek, pénztárcák, borítéktáska, színháztáska, táskatartó. Ha bármelyik is tetszik ezek közül, vagy szükséged van valamilyen táskára, akkor az Annak Táska oldalán érdemes lehet Neked is szétnézni.

Több nevesebb márka terméke is megtalálható az oldalon: Tamaris, Jana, Bugatti, Annekke, Kimmidoll, Heavy Tools, Dogs by Belluchi, Marco Tozzi táska. Ezek mind olyan márkák, akiknek a termékeiben meg lehet bízni. Minőségi termékeket árulnak és ezek a táskák valóban tartósak, nem kell őket évente vagy félévente cserélni. Én pont ilyen márkájú táskákat keresve találtam rá az oldalukra. Nagyon sok márka rájuk bízta a termékeik értékesítését, ebből gondolom, hogy az Anna Táska valószínűleg valóban megbízható és minőségi munkát végez. Ha nem így lenne, akkor ezek a márkák sem bízták volna rájuk ezt a felelősségteljes feladatot.

Egy nagyon szuper lehetőség előtted is nyitva áll. Ez pedig nem más, mint a hűségprogramban való részvétel. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az oldalon és bejelentkezve vásárolni. Minden egyes vásárlásoddal pénzt tudsz spórolni magadnak. Hogyan?

A teljes árú termékek után 5%-ot írnak jóvá a kedvezményes termékek árából pedig 3%-ot. A jóváírás automatikusan működik, neked erre nem kell figyelned. Minden így szerzett pontot 180 napig tudsz felhasználni, utána elvesznek.

Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hiszen még a kedvezményes termékek árából is kerül jóváírásra pont. Ez számomra azt mutatja, hogy a vásárlók vannak a középpontban és azon dolgozik az Anna Táska, hogy a vásárlónak minél jobb legyen. Ez a hírlevél feliratkozásnál is megmutatkozik.

Amennyiben feliratkozol a hírleveleikre, akkor plusz dolgokat is kaphatsz még cserébe tőlük. Ilyen például az, hogy időben értesítenek az aktuális akciókról, az újdonságokról és a kuponokról. Illetve kapsz egy ajándékot is tőlük a feliratkozásodért. Egy egyszer használatos ingyenes szállításra jogosító kupont. Ezt már akár a legelső vásárlásodnál is fel tudod használni, ha még előtte feliratkozol. Sőt, ha az oldalon regisztrálsz, akkor már az első vásárlásod értékéből is jóvá íródnak a pontok. Ezt a kedvezményt egyénként 12.000 Ft feletti vásárlás esetén tudod beváltani. Ha nem rendelkezel ezzel a kuponnal, akkor pedig 15.000 Ft feletti vásárlásnál lesz ingyenes a kiszállítás.

Több féle kiszállítási mód közül is választhatsz: GLS futárszolgálat vagy pedig Pick Pack Pont. A fizetési lehetőségek is változatosak: utánvétes fizetés, előre utalás vagy pedig online bankkártyás fizetés Barionnal. A több lehetőségnek köszönhetően mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet és legkényelmesebb megoldást. Neked melyik lenne az?

Ha márkás női táskák után keresgélsz, akkor ne tedd! Már megtaláltad őket. Az Anna Táska oldalán minden olyan táskát megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet mindennapi élet során. Nézd meg a weboldalukat és vásárolj tőlük most!