Micsoda menő pólókat viselnek ezek a mai fiatalok!

Ó, az a nosztalgikus balatoni nyár…

Az éves nyaralásaink lemaradhatatlan része, hogy minden nyáron lemegyünk egy vagy két hétre a Balaton partra. Nagyon szeretek a Balatonon nyaralni, ezért a testvéreimmel minden egyes alkalommal nagyon izgatottan várjuk, mikor mehetünk már. A kisebbek teljes lázban égnek az indulás előtti hetekben. Játékból készítettem nekik egy naptárat, amin együtt számoljuk, hány nap kell még ahhoz, hogy a Balaton parton kössünk ki. Az utolsó napokban már alig lehet bírni velük az izgalomtól. Ilyenkor szép lassan elkezdjük bepakolni a bőröndjeiket, hogy mire indulunk, már csak be kelljen huppanni az autóba, és kis túlzással meg sem állunk a magyar tengerig!

A nyaralások során sok cimborával megismerkedtem már, így a számomra a balatoni üdülés azt is jelenti, hogy újra találkozhatom velük, és felvehetjük a tavaly abbahagyott beszélgetések fonalát. Nagyokat szoktunk együtt nevetni, dumálni. A legkedvesebb elfoglaltságunk a balatoni vízibiciklizés, ott szoktunk a legnagyobbakat röhögni egymás buta történetein. Szerencsére a szüleim is bírják a barátaimat, így egy-egy alkalommal bulizni is elengednek velük – ilyenkor persze én szkippelem a másnapi közös strandolást, és egy jót szundítok az üdülőben, ahol minden nyáron megszállunk. A múlt alkalommal azonban arra lettem figyelmes, hogy a barátaim egytől egyig hasonló dizájnú, de mégis különböző, nagyon menő, egyedi mintás pólót viselnek.

Egyedi pólónyomás két perc alatt, szakszerűen!

Nagyon megtetszett a pólójuk, és mondta is nekik, mennyire klasszul néznek ki benne. Mire kiderült, hogy a pólókat a lolmarkt.hu oldalon készíttették, és a számomra is csináltattak egyet. Nagyon meghatódtam, hogy rám is gondoltak, és egyből ki is nyitottam az ajándékot. Egy türkizkék női póló volt benne, rajta szivárványszínnel, ahogyan vízibiciklizünk a Balatonon. Óriási! Mindenkit egyesével megölelgettem, és gyorsan én is felvettem a pólót, így mentünk tovább császkálni a lángos és fagyi árusok között a Balaton parton. Otthon aztán rákerestem a cégre, és megnéztem, mit is tud a lolmarkt.hu. Mint kiderült, szinte mindent tudnak az egyedi pólók készítéséről. A méretnél arra mondjuk vigyázni kell, hogy az ő pólóik általában 0,5-1 mérettel kisebbek, mint amiket megszokhat az ember. Ugyanis náluk S-nél indul a méretezés, XS-es méretet hivatalosan nem gyártanak.

Na de nem a méret a lényeg, ugye… hanem a dizájn! Fantasztikus ötleteik vannak, szinte kifogyhatatlan lehetőségek közül tud választani az ember lánya, ha tőlük rendel. Férfi és női pólót egyaránt készítenek, és nagy örömmel vállalnak el egyedi megrendeléseket. De ha valakinek esetleg nincs ötlete, akkor is tudnak segíteni. A lolmarkt.hu oldalán ugyanis kategóriába rendezve, százával találtok mintákat, amelyeket rá tudtok nyomatni a pólóitokra! Szülinap, névnap, humor, lánybúcsú, anyák napi meglepi – nincs olyan téma, amiben ne sietnének a segítségetekre! A pólók anyaga jó minőségű pamutból vagy pamut-poliészterből készül, és a nyomtatást is a legújabb technológiával intézik. Ráadásul a pólók többsége többféle színvariációban kapható, így biztosan mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik. Kell ennél több?