Nyaralás és csapatépítő tréning: A Balatonon mindent lehet!

Nem kell ragoznom gondolom, hogy mennyire fontosak a csapatépítő tréningek, és hogy tulajdonképpen miért is lettek annyira népszerűek mostanában. A cégeknél elterjedt az a szemléletmód, hogyha boldog a dolgozó, ha szívesen végzi a munkáját, akkor sokkal jobban is fog dolgozni, és ez igaz. Sokkal szívesebben dolgozok olyan helyen, ahol érzem, hogy megbecsülnek, ahol minden eszközt biztosítanak a munkám elvégzéséhez, ahol nem egy robotként kezelnek.

Egy jól megszervezett, izgalmas csapatépítő tréning pedig nem csak ahhoz szükséges, hogy jobban érezzük magunkat a munkahelyünkön, hanem ezáltal kicsit kikapcsolhatunk illetve jobban megismerhetjük a munkatársainkat. A közös munka hatékonyságát nagyban segíti, hogyha nem csak a munkahelyünkön találkozunk a kollégáinkkal, hanem élményeket is szerzünk együtt.

csapatépítő tréning
csapatépítő tréning

Anyukámnak nyáron van a születésnapja, egyik évben pedig úgy időzítettünk, hogy a nyaralásunk pont akkorra essen, amikor a születésnapja is van.

Megszerveztünk neki egy szülinapi bulit a Balatonon, annak is majdnem a közepén. A Balatonpro segítségével szerveztünk egy szülinapi bulit neki egy vitorláson. Itt több opció is van, lehet 6,8, 10, de akár 20-30 fős vitorlást is bérelni. A 4 órás hajókázáson tortáztunk, strandoltunk és még egy fotó válogatást is le tudtunk vetíteni az anyukámnak.

Nagyon jól sikerült a nap, még évekkel később is emlegette, hogy ez volt a kedvenc szülinapja. Az a nyaralás szerintem bátran nevezhető életünk legjobb nyaralásának is. Nagyon jól szórakoztunk, nagyon jól meg volt szervezve az egész. A 4 óra pedig nekünk bőven elég volt a szórakozásra, de akár több időre, egy egész napra is ki lehet bérelni a vitorlást. A torta mellé rengeteg alkoholos és alkoholmentes üdítőt is biztosítottak nekünk, gondoskodtak róla, hogy minden tökéletes legyen és az ünnepelt, illetve mi is a lehető legjobban érezzük magunkat.

Akkor magamban elhatároztam, hogy mindenképpen vissza fogok még jönni ide.

Úgy tűnik, hogy ennek a visszatérésnek itt az ideje, ugyanis idén a céges csapatépítő tréning helyszíne is a Balaton lesz, ráadásul ugyanennek a cégnek a szervezésében.

Nagyon megörültem, mikor a munkahelyemen láttam az erről szóló e-mailt. Minden évben nagyon várjuk a csapatépítőket a kollégáimmal, főleg a nyárit szeretjük, az mindig nagyon jó volt eddig, hiszen akkor a szabadban tudjuk tölteni az időnket.

Tapasztaltam, hogy a balatonpro mennyire jó a programok szervezésében, ezért nagyon várom már a csapatépítőt, ami biztosan nagyon jó lesz. Utána is néztem annak, hogy pontosan milyen programokból lehet válogatni a csapatépítőkön és meg kell, hogy mondjam, nekem mind nagyon szimpatikus.

A vitrolás programjukhoz már volt szerencsém, de ezen kívül egyéb sportolási lehetőségek is vannak náluk. Lehet evezni, SUPozni, még quad túrák is vannak. Azt nem mondták meg pontosan, hogy milyen programra lehet számítani, de annyit tudunk, hogy köze lesz a vízhez, ugyanis ajánlott fürdőruhát vinni magunkkal.

Már egészen kislány korom óta szeretem a Balatont, akkor rengeteget nyaraltunk itt. Aztán egyre elérhetőbbé váltak a külföldi nyaralások, de azért évente egy hétvégére biztosan vissza szoktam térni ide. Örülök, hogy a csapatépítő tréning helyszínének is ezt választották. Egy forró nyári napon kifejezetten üdítő lesz, hogy a vízparton tölthetjük együtt a csapatépítésre szánt időt és ilyen érdekes, vizes programokat élvezhetünk.

Remélem, hogy nagyon jó lesz, ezek a programok szerintem mindenkinek tetszeni fognak, nem hiszem, hogy bárkit is zavarna a fürdőruha, vagy a víz. Szerencsére a Balaton nem olyan mély, hogy aki esetleg nem tud úszni, az ne tudja élvezni ezeket az érdekesnek és igen szórakoztatónak ígérkező programokat.