Otthon ne maradjon az úszópelenka, ha végre fürdőzhetünk majd

Még most rendeljétek meg a lord.shop.hu/uszopelenka oldalról az úszópelenkát, nehogy otthon maradjon majd akkor, mikor végre újra lehet menni fürdőzni! Ó, bárcsak ott tartanánk már. Már nagyon-nagyon várom azt a napot, hogy minden újra kinyithasson és az élet újra visszazökkenjen a megszokott kerékvágásba. És ezzel párhuzamosan persze újra elmehessünk nyaralni is egy jót. Hogy hová? Őszintén szólva teljesen mindegy, akár csak a Balatonra is. Nyilván ott azért még az időjárás is közbeszólhat, de ez is jobb, mint itthon ülni a panelben.

És tényleg, a gyereknek is megrendeljük már most az úszópelenkát, hogy ne ez legyen majd az a dolog, amiről megfeledkezünk, vagy az utolsó pillanatban jut eszünkbe és már csak méregdrágán tudunk szerezni. Van egy oldal, a lord.shop.hu webshop, ahonnan minden ilyen terméket rendelni szoktunk. Arra gondoltam, hogy ezt is innen intézzük és legalább egy füst alatt kihozza a futár. Nem kell vele szöszölni, egyszerűen csak jön együtt a pelusokkal az úszópelus is és kész. Mi sem egyszerűbb ennél?!

Már csak azért is, mert tényleg startra készen szeretnék lenni, ha esetleg azt mondják, hogy kinyithatnak az uszodák. Nagyon szeretnénk babaúszásra vinni a picit és ez mondjuk eléggé kardinális kérdés. Mármint az úszópelenka. Hiszen egy természetes vízbe még csak-csak bemész a gyerekkel pelus nélkül, mert meg tudod ítélni, hogy rendben lesznek-e a dolgok. De ugyanez ezt mesterségesen tisztán tartott vízben megcsinálni szerintem kicsit más kategória. Itt hiába kapod ki gyorsan a vízből, ha esetleg mégis történne egy kis baleset, az kellemetlen lenne mindenkinek. Szóval elő az úszós pelusokkal!

A lord.shop.hu/uszopelenka oldalon kétfélét lehet kapni jelenleg, de mindkettőből van raktáron, szóval nem kell aggódni. A választásban az segíthet, hogy az egyik terméknél vannak értékelések, a másiknál meg nincsenek, na meg igazából nem is egy méretű gyerekeknek készültek. Az egyik csomag a 7-14 kilós csoportnak ajánlott, a másik pedig a 12-25 kilós csoportnak. Az is különbség még, hogy az egyikben 10 darab van, a másikban meg 15. Ez mondjuk nem feltétlenül probléma, csak feltűnt. De azt írják mindkettőre, hogy nem gátolja a babákat a mozgásban és pancsolás közben is nagyon kényelmes, komfortos viseletet nyújt. Én ezeket el szoktam hinni és apellálok rá.

Ha esetleg lenne még bármi más babás holmi is, amire szükség volna, akkor azt is itt kezdeném el keresgélni első körben. Vannak pelenkák, vitaminok, alátétek, teljes csomagok, mindenféle gyermekeknek szóló cikkek és még sorolhatnám. Tehát az úszópelenka mellé még könnyedén beugorhat ez vagy az a kosárba. És tényleg csak egyetlen kattintás, hogy a futár kihozza.

Soha nem értettem, hogyha van arra lehetőség, hogy házhoz érkezzenek ezek a nagy termékek, akkor miért választja mégis azt valaki, hogy elmegy érte a boltba? Mennyivel könnyebb csak a kapuhoz kisétálni és átvenni egy-egy ilyen nagyobb csomagot. Mert hogy mi azért elég nagy volumenben szoktunk rendelni, hogy ne kelljen olyan gyakran. Úgyis elfogy alapon… Én biztos, hogy nem adnám ezt a kényelmet semmiért. Egyszerűen ennél komfortosabb megoldást el sem tudnék képzelni. Szóval kattintok is inkább gyorsan most is a lord.shop.hu/uszopelenka oldalra és rendelem azokat a csoda úszópelenkákat, hátha mire ideérnek, már beléjük is lehet bújtatni a picit.