Online Tesco-s akciós újságra bukkantunk a nyaralás alatt

Mindig otthon marad valami…

Ti is jártatok már úgy, hogy a nyaraláson jöttetek rá, hogy a fél cuccotokat otthon hagytátok? Velünk ez rendszeresen megtörténik, pedig istenem, ha tudnátok, mennyit készülünk az útra! A feleségem és a gyerekek már előző héten elkezdik összegyűjteni, megtervezni, ki mit kell, hogy magával vigyen. És hiába megyünk akár csak egy hosszú hétvégére is valahová, az autót mindig rogyásig pakoljuk. Néha úgy érzem, úgy vannak ezzel, mint egy női táskával: ameddig fér, addig pakoljuk! Így hát hiába fér el minden cuccom egyetlen sport táskában, ha az övék csak bőröndökbe pakolhatók. De ami még ennél is kellemetlenebb, amikor a helyszínen jövünk rá, hogy csak azt nem hoztuk el magunkkal, amire a legnagyobb szükségünk lenne.

Tesco-s akciós újsággal gyerekjáték a bevásárlás!

Ez gyakorlatilag bármi lehet. Maradt már otthon pelenka, váltó nadrág, meleg cipő, de ugyanígy kaja is. Úgyhogy nálunk az első nap rendre úgy telik, hogy feltérképezzük a környék boltjait, és elmegyünk bevásárolni. Szerencsére ma már ezt sokkal tudatosabban is meg tudjuk tenni. Az egyik nyaralásunk alkalmával ugyanis a tulaj, akitől béreltük az apartmant, ahol laktunk, a segítségünkre sietett. Ő mutatta az online is elérhető Tesco-s akciós újságot, ami életmentőnek bizonyult a számunkra. Az online Tesco-s akciós újság ugyanis jóval több, mint egy szimpla reklámpapír, sőt! Az oldalon egyrészt hetekre lebontva megtaláljuk, éppen mi az aktuális akció a Tesco-ban. De ezen felül még termékekre lebontva is lehet keresgélni az akciók között, mint egy igazi webáruházban! Így aztán ha összeválogattunk mindent, amire szükségünk van, már csak fizetni kell, s készen is vagyunk!

Lejárt a nyomtatott újságok ideje?

A Tesco-s akciós újság online formája úgy működik ugyanis, mint egy webshop. Ha megtaláltad a szimpatikus terméket, az oldal átirányít a Tesco weboldalára, ahol közvetlenül a Tesco-tól véglegesítheted a vásárlásodat, és megrendelheted a kiszállítást. Pár perc alatt meg van, és még csak körbe sem kell járni a környéket emiatt! Rengeteg értékes időt meg lehet ezzel spórolni, amit felesleges bevásárló körökkel töltenénk csak az értékes nyaraló időnkből. De ha valaki igazán nagy fanatikus, az oldalon azt is észreveheti, hogy az archívum részben nyomon lehet követni az előző hetek akcióit is! Így össze lehet hasonlítani, egyes termékek ára hogyan változott egy bizonyos időszakban, vagy éppen hogy alakult az akció trend. Mi lett leárazva az előző héthez képest? Illetve az is indikátor lehet, hogy ha valami ezen a héten van leárazva, akkor nagy valószínűséggel azt a terméket a következő héten már eredeti árán kell majd megvásárolnunk, hiszen lejár az akció.

tesco-s akciós újság
A nyomtatott akciós újságok ideje lejárt? Ma már ezeket az újságokat is az online Tesco katalóguson keresztül vásárolnám meg

Nekünk olyannyira bevált, hogy online pörgetjük a Tesco-s akciós újságot, hogy már otthon is így intézzük a bevásárlást! Ajánlom mindenkinek, aki a nagy vásárlás előtt nyugalomban ránézne az akciókra a számítógépéről, mit mikor és hol érdemes megvásárolni. Így sokkal tudatosabb a vásárlás, időt spórolhatunk vele, és talán kevesebb felesleges dolgot fogunk leakasztani a boltok polcairól. Eredményes vásárlást mindenkinek!