Székhelyet találtam az utazási irodám számára Budapesten

Bizonyos időközönként mindenkire ráfér egy kis nyaralás. Annyi időt töltünk a munkánkkal, hogy néha elfelejtjük, hogy a cégünkön kívül is van életünk. Sokan egész életükben halogatják azt, hogy elmenjenek álmaik útjára. Néhányan tényleg nem is tehetnék meg, anyagi okok miatt, mások azonban rengeteg kifogást tudnak találni arra, hogy miért nem tudnak elmenni.

Egy utazás megtervezése során elképesztő, hogy mennyit számít az, hogy milyen jól tudunk tervezni. Sokak azért nem utaznak sehova, mert drágának tartják a busz, vonat vagy repülőút költségét és mellette a szállást. Ezzel kapcsolatban van egy nagyon érdekes, rövid történetem. A barátaim Prágába szerettek volna menni. Az egyik srác megtervezte az utat és körülbelül 100 000 forintra jött ki csak az odautazás. A másik haverom pedig megtervezte ugyanezt az utat összesen 20 000 forintból úgy, hogy még egy koncertre is el tudott menni. Ez pedig egy érdekes ötletet adott számomra. Mi lenne, ha alapítanék egy olyan utazási irodát, ahol mindenki a legkedvezőbb árakon tudna eljutni az álom utazási céljához?

Persze ehhez egy székhelyet is kellett alapítani, de szerencsére ismertem egy oldalt, ami kiváló erre a célra. A szekhelyszolgaltatas24.hu nagyon népszerű a vállalkozó ismerőseim között. Először tőlük hallottam erről az oldalról és most, mikor én is elszántam magamat arra, hogy céget alapítsak, ismételten megerősítettek abban, hogy itt érdemes nekikezdeni a dolgoknak.

A szekhelyszolgaltatas24.hu mellett szóló fő érvük az volt, hogy mindent a lehető legérthetőbben magyaráznak el. Nem kell azon stresszelni, hogy életünkben először csinálunk ilyet. A szekhelyszolgaltatas24.hu csapata fel van készülve erre a lehetőségre és egyáltalán nem fognak úgy kezelni minket, mintha másodlagos ügyfelek lennénk. Ez már akkor látszik, mikor először fellépünk a szekhelyszolgaltatas24.hu kezdőlapjára.

Az oldalon nem fogunk találni bonyolult menürendszereket, amik összezavarnának minket és elvennék az időnket. Nagyrészt csak lefele kell tekerni az oldalon ahhoz, hogy minden információnak birtokába juthassunk. Nekem ez nagyon tetszett. Külön említést érdemel még az is, hogy az oldal mennyire igényesen van kialakítva. A kék és az arany szín keveredése ad az egésznek valami különös pompát, amitől érzem, hogy nagy és fontos dolgot csinálok.

Tehát ahhoz, hogy megtudjuk, hogy milyen helyszíneken alapíthatunk székhelyet a cégünknek, nem kell sehova se kattintanunk. Ahogy lejjebb tekertem, nagyon megörültem, mivel mindhárom székhelyalapítási lehetőség kiváló volt. Kettő közülük Budapesten, egy pedig Újlengyelben volt elérhető. Újlengyelt is érdemes megfontolni, mivel itt különböző adókedvezményekkel alapíthatunk székhelyet. A közelség miatt azonban én a másik két, budapesti székhely közül szerettem volna választani.

Végül Buda mellett döntöttem, hiszen olyan gyönyörű lehet a kilátás a Dunára. Igazán különlegesnek érezhetem magam tőle. A döntés meghozatala után pedig nem volt más hátra, mint felhívni őket. Az ügyintézővel lefolytatott beszélgetés nem hagyott maga után semmi kívánnivalót. Igazából hasonló dolgokat mondott, mint amit már az oldalra belépve elsőként olvashatunk. Ez tetszett, hiszen így rögtön tudhattam, hogy nem akarnak átverni.

Az egyik ilyen ígéret az volt, hogy az online ügyintézés végig gördülékeny lesz és bármilyen panaszom van, azonnal válaszolnak. Miután kimondtam az igent, megbizonyosodhattam róla, hogy ezek nem csak üres szavak voltak. Az egész székhelyalapítás procedúráját precízen és profin oldották meg. A szekhelyszolgaltatas24.hu csapata minden helyzetben ott volt nekem és egyszer sem éreztem azt, hogy zsákutcába kerültem volna.