Nyaralás alatt rendeltünk polcrendszert

A férjemnek és nekem is elég stresszes munkám van, ezért sajnos sokszor nem igazán tudjuk magunkat kipihenni. Az egyik hétvégén észrevettem, hogy kezdi a férjem mutatni a kiégés jeleit, így tudtam, hogy sürgősen pihenésre van szükségünk. Ezért úgy döntöttünk, elszökünk kicsit nyaralni egy távoli helyre mert már megérdemeljük. Le is foglaltam egy szobát egy nagyon szép szállodában egy trópusi országban, tehát minden adott volt a nyugodt pihenéshez. Nagyon vártuk már, hogy elérkezzen az indulás napja, és kicsit magunk mögött hagyhassuk a stresszes munkánkat. Bár én nem voltam olyan súlyos helyzetben még, mint a férjem kiégés terén, azért nagyon vártam, hogy kiengedhessem a fáradt gőzt.

Végül elérkezett az indulás napja, és csak úgy suhantunk a repülőtér felé, hogy minél hamarabb a nyaralás helyszínére érjünk. Amikor elfoglaltuk a szobánkat, már ugrottam is bele a fürdőruhámba, hogy menjünk a tengerhez fürdeni, mert a szálloda közvetlen a víz mellett volt. Igen ám, de ekkor eszembe jutott, hogy a férjemmel megígértük az egyik ügyfelünknek, hogy megoldjuk a problémáját, és a nyaralás után közvetlen megyünk is oda. Ez a probléma az volt, hogy nem volt elég tárolófelülete az úrnak, és nem talált olyan polcrendszert a szerszámos helyiségébe, amin minden eszköze kényelmesen elférne. Megígértük, hogy orvosoljuk ezt a problémát a lehető leghamarabb, de mivel nem írtam fel a határidőnaplómba, természetesen úgy elfelejtettem, ahogy kell.

Törtük a fejünket, hogy mit kellene tenni, mert tudtuk, hogy záros időn belül meg kell oldanunk a dolgot, ha szeretnénk teljesíteni az ígéretünket. Már pedig ha van dolog, amit nagyon nem szeretek, az az, ha valaki nem tartja be azt, amit ígér. A nagy gondolkodásban eszébe jutott a férjemnek egy weboldal, ahonnan az egyik ismerőse rendelt polcrendszert, és nagyon meg volt vele elégedve. Ez pedig a rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ volt, és úgy döntöttünk, ellátogatunk erre az oldalra. Tudtuk, hogy ha lemennénk a tengerre fürdeni, nem tudnánk úgysem rendesen kikapcsolódni, mert idegesítene minket ez a meg nem oldott dolog.

rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/

Elég biztató dolgokat olvashattunk a vállalat által forgalmazott salgó polcrendszerekről. Mint például azt, hogy ezek a termékek tanúsítvánnyal, gyártói garanciával rendelkeznek, és természetesen minőségi alapanyagokból történik a gyártásuk. Az ajánlásban azt lehet olvasni, hogy ideális lehet vállalkozásoknak, logisztikai központoknak, de magánszemélyeknek is. Azért, mert könnyen össze lehet állítani, a teherbírása igen nagy, és méretre alakíthatósága miatt a legideálisabb a kézi raktározáshoz.

Mindezek mellett a cég vállalja azt is, hogy rendelkezésre állnak az ügyfél részére helyszíni felméréssel, tervezéssel, valamint személyre szabott árajánlatok készítésével. Ha az emberben bármi kérdés felmerülne, az oldalon található telefonszámot csak fel kell hívni vagy pedig az e-mail címre küldeni egy levelet. Én nagyon örültem, hogy a férjem segítségével rátaláltunk erre az oldalra. Biztos voltam benne, hogy az ügyfelünknek tetszeni fog a végeredmény, és nem bánja, ha mindent szakemberek fognak nála elvégezni.

A nyaralás végül nagyon jól sikerült, végre teljesen ki tudtunk kapcsolni ez a kis kellemetlenség ellenére is. Az idő végig csodás volt, feltöltődve jöttünk haza, az ügyfelünk pedig teljesen elégedett volt az általunk választott szolgáltatással. Azt mondta, hogy azóta is örömmel használja a polcrendszert és minden eszköze kényelmesen elfér rajta. Úgy gondolom, a helyzet a lehető legjobban sült el.