Uncategorized

Egy csodálatos nyaralás pontosan ilyen

Hónapokkal ezelőtt leszerveztünk a párommal egy tíz napos nyaralást egy spanyol szigetre. Nagyon régi vágyam volt már eljutni oda, mindig csodálattal és ámulattal bámultam a képeket, amiket az interneten láttam a helyről. Már szállást is foglaltunk, megvoltak a repjegyek, az autókölcsönzést is megoldottuk, már minden klappolt, úgyhogy nem volt más hátra, mint várni az indulás időpontját.

Végre elérkezett a nap, már napokkal előtte elkezdtem bepakolni, hogy biztosan minden nálam legyen, amit vinni szeretnék. Mivel volt időm erre, ezért nem kellett utolsó pillanatban kapkodva pakolnom, ami nálam nem jó dolog, mert úgy mindig otthon hagyok valamit. Így viszont szépen mindent be tudtam pakolni, ami a listámon volt, ami pedig hiányzott, azt időben be tudtam szerezni. Persze párom a szokásos férfi könnyedséggel bedobott egy-két pólót meg egy pulcsit meg néhány nadrágot…tudjátok, a szokásos. Aztán még így is az a sztoriknak a vége, hogy a nő hagy otthon valamit, a férfi pedig tökéletesen elvan mindazzal, amit becsomagolt magának.

Na, mindegy is, a lényeg, hogy eljött a nagy nap és már a gépen ültünk. Itt volt egy kisebb nehézség, mert késtünk több, mint két órát, de szerencsére a szállásunkon ezzel nem volt semmi probléma. Már a gépen, indulás előtt rögtön írtam nekik egy emailt, hogy késik a gépünk, de igyekszünk a megbeszélt időpontban odaérni.

Aztán amikor megérkeztünk a szállásra, nagy meglepetés fogadott, a szobánkban az ágyon fogadott minket egy nagy desszert-csomag, az asztalon pedig a behűtött pezsgő, mellette a felirat, hogy remélik, így sikerül hamar feloldódnunk az utazás okozta kellemetlenségek miatt. Ez egy nagyon kedves gesztus szerintem, le a kalappal előttük.

A szállás csodálatos volt, volt egy nagy erkélyünk is, ahonnan csodálatos látvány tárult a szemünk elé, itt reggeliztünk minden nap, hiszen látni a felkelő napot, csodálatos érzés. Mivel sikerült autót bérelnünk, ezért a sziget több különböző pontjaira is sikerült eljutunk, így elég jól kimaxoltuk az ott töltött időnket. Szerencsére egyszer sem esett, úgyhogy megúsztuk az előre jelzett 1-2 napos viharos szelet és esőt.

Nagyon jól éreztük magunkat, az egyik legcsodálatosabb hely volt, ahol valaha jártam. Nagyon szeretnék egyszer visszajönni majd ide!

Egy csodálatos nyaralás pontosan ilyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva